Anmeldelse af CDON.DK – Video On Demand

CDON.DK er bedst kendt som en butik der sælger spil og film på nettet. De har dog lanceret en video on demand service der gør at du kan leje og streame film hos dem.

Hvad er fordelen ved at bruge CDON.DK?

Det er meget let at lejefilm på CDON.DK. Det eneste du behøver er at gå ind på deres hjemmeside og finde den film du ønsker at streame (eller downloade) klikke lej og vælge den ønskede betalingsform.

Efterfølgende bliver du automatisk henvist til en side hvor du kan finde filmen du har lejet.

Hvor stort er udvalget hos CDON.DK?

På deres streaming tjeneste har CDON.DK omkring 2000 film. Dette er et ganske pænt antal og der bliver løbende tilføjet nye film.

Udover deres video on demand tjeneste sælger CDON.DK som sagt også film og spil til ganske overkommenylige priser. Her er udvalget en hel del større.

Hvor meget koster det at leje film hos CDON.DK?

Prisen for en lejefilm hos CDON ligger på 19 til 39 kroner, hvilket er lidt dyrt. En film kan typisk lejes for det samme eller mindre hos BlockBuster. Fordelen ved at bruge CDON er altså at du spare de to ture til butikken og at du kan vælge dine film i ro og mag fra sofaen.

I øvrigt tilbyder de også en masser andre film og spilrelaterede produkter til en fornuftig pris i deres web-shop, der også findes på CDON.DK

Vil du have hurtig adgang til at se en film er CDON en mulighed

CDON.DK er den af de sider hvor du hurtigst kan komme i gang med at se en film. Du behøver ikke oprette en konto og priserne ligger ca. midt i feltet.

Speak Your Mind

*