Anmeldelse af HBO Nordic – Streaming af serier

hboEr du på udkig efter en god tjeneste til streaming af serier er HBO Nordic et ganske godt bud. Amerikanske HBO producerer nemlig nogle af de mest populære serier i verdenen. Kun 24 timer efter premieren i U.S.A. kan du se de nyeste afsnit på HBO Nordic.

HBO Nordic streamingHBO Nordic kom ganske dårligt fra start, da de blev lanceret tilbage i 2013, men efterhånden har de fået godt styr på deres service. De største klagepunkter var streamning der ikke kørte flydende, afspilningsplatforme der ikke var understøttet og serieafsnit der ganske enkelt ikke kunne afspilles.

Her i 2014 er der dog kommet styr på det meste af det tekniske og afspilninger forløber nu uden problemer. Billedkvaliteten er dog ikke helt på højde med det som NetFlix kan præstere. Dette er en skam, da serierne er utrolig flotte, men HBO Nordic arbejder løbende på at forbedre kvaliteten.

Hvad er fordelen ved at bruge HBO?

Vil du gerne se de nyeste afsnit i serier som Game of Thrones, True Blood , The Walking Dead og Broadwalk Empire er det hos HBO Nordic du skal tilmelde dig. På HBO Nordic finder du de nyeste afsnit af deres egne serier kort efter premieren i U.S.A. Kun 24 timer efter de har været vist i U.S.A kan du finde indholdet på HBO Nordic.

Indtil videre er HBO den eneste streamingtjeneste der tilbyder så hurtig premiere i Danmark, hvilket gør dem unikke på markedet.

Hvor stort er udvalget hos HBO Danmark?

Seriedelen er helt klart kernen i HBO Nordic, da du her finder de mange gode serier som HBO efterhånden har lavet. Du kan altså se alle afsnit af serier som: True Blod, Game of Thrones, The Sopranos, Girls, Broadwalk Empire,  Hell on Wheels, True Detective, Black sail og mange flere. Samlet ligger der over 100 forskellige serier på HBO Nordic, så der er nok at gå i gang med.

Nogle af HBO’s serier kan også findes hos andre streamingtjenester, men oftest vil det kun være de første par sæsoner.

Film delen er ikke noget at skrive hjem om da, der her kun ligger ca. 200 film og de er af meget svingende kvalitet.

Hvor meget koster det at streame film og serier hos HBO Nordic?

Det koster 79,- om måneden at få adgang til HBO. Du kan så se lige så meget som du ønsker på alle tider af døgnet. Prisen er altså den samme som hos NetFlix, hvilket også må siges at være HBO’s største konkurrent.

I begyndelsen skulle man binde sig i et halvt år hos HBO, men de har nu ændret deres bindingsperiode til én måned. Du skriver dig altså op under samme vilkår som hos NetFlix, hvilket gør nemt for dig at prøve HBO i en måned og se om det er noget for dig.

Fordele ved HBO Nordic

  • Adgang til nye afsnit af alle de fede serier kun 24 timer efter premieren i U.S.A.
  • Se så meget du vil for en pris på 79,- pr. måned
  • Bindingsperiode kun 1 måned

Ulemper ved HBO Nordic

  • Udvalget er af film er yderst begrænset
  • Billedkvaliteten når der streames kunne være bedre
  • Deres service er ikke den mest brugervenlige

Pøv HBO Nordic i en måned uden bindingsperiode.

Speak Your Mind

*