Anmeldelse af NetFlix.dk – Film Streaming

hbo-sliderNetFlix er en udenlandsk tjeneste der først for nylig er blevet lanceret i Danmark. De har over 25 millioner brugere i verden og udmærker sig ved at du kan se så mange film du vil for en pris på 79,- om måneden.

Hvad gør NetFlix unik?

Det første man ligger mærke til ved brugerfalden på NetFlix er hvor enkel, men funktionel den er. Det er tydeligt at se at der er tænkt over alle detaljerne og resultatet er en toptunet streaming tjeneste.

Når du er logget ind på NetFlix kommer den både med forslag til film du kunne være interesseret i og gør det samtidig nemt at genoptage en film eller serie selvom du ikke fik set den set færdig.

Søgefunktionen virker også rigtig godt, men der kan dog være lidt forvirring da der til nogle film  anvendes danske titler. Første gang du logger ind sætter du dine egne filmpræferencer og får derved forslag til film der kunne være interessante for dig. Du kan også finde film gennem de  overskuelige kategorier.

Hvor stor er udvalget hos NetFlix?

I øjeblikket er udvalget hos NetFlix ikke så stort. Mit gæt er at der findes omkring 2000 titler på den danske version. Antallet skal dog ses i forhold til at tjenesten lige er blevet lanceret og jeg er overbevist om der løbende vil blive udbudt flere film og serier på NetFlix.

Kvaliteten af de film og TV serier der finderes på NetFlix er generelt høj. Du slipper altså for at skulle igennem en masse dårlige film for at finde noget der er værd at se. På minus siden findes der sjældent nogle af de helt nye film på NetFlix. De film de tilbyder er typisk kommet ud på DVD for et eller to år siden.

Hvor meget koster det at streame film og serier hos NetFlix?

Et af de store plusser NetFlix’s er at du kun betaler 79,- om måneden for at få adgang til alt materialet. Du kan altså se alle de film og serier du ønsker – ubegrænset forbrug uden reklamer skal ikke undervurderes.

“Du kan i prøve Neflix gratis den første måned uden nogen form for binding så du kan ligeså godt prøve NetFlix’s film streaming”

Det var NetFlix der for alvor satte gang i streaming tjenesterne herhjemme og det kan vi som brugere være rigtige glade for. Kommer der bare i nærheden af de 50.000 tusind titler som den amerikanske version af Neflix har, ja så vil NetFlix være det absolut bedste valg for alle os der elsker film og serier.

Alt i alt ser fremtiden med NetFlix rigtig lys ude, men udvalget er indtil videre lige i underkanten. Vil du have de nyeste afsnit er serier vil du indtil videre være bedre stillet med et abonnement hos HBO Nordic.

Fordele ved NetFlix

 • Utrolig brugervenlig filmtjeneste
 • Høj kvalitet af streaming
 • Overordnet set er udvalget af film af god kvalitet
 • Se så meget du vil for en pris på 79,- pr. måned
 • Bindingsperiode kun 1 måned
 • Du kan prøve NetFlix gratis i en måned!

Ulemper ved NetFlix

 • De nyeste filmtitler på netflix er typisk udkommet på DVD for 1 til 2 år siden
 • De nyeste sæsoner af serierne findes meget sjældent
 • Udvalget er endnu ikke ret stort i forhold til den amerikanske version

Comments

 1. God anmeldelse. Og er meget enig i dine betragtninger. Især det med udvalget er en ulempe, men mon det ikke ændres hen af løbet.

  • Der er her i 2014 kommet en del mere indhold på NetFlix, der er især mange gode film at finde. De fleste af serierne har stadig kun de første sæsoner liggende hvilket er skam. Man kan dog finde alle 5 sæsoner af Breaking Bad, hvilket i sig selv gør de 79,- for en mnd. penge værd.

   Jeg ser stadig NetFlix som den mest stabile streaming service i Danmark. HBO har efterhånden fået styr på teknikken og adgangen til de nyeste afsnit af alle deres serier gør dem rigtig spændende.

Speak Your Mind

*