Hvor kan jeg streame Danske film?

Danske Film OnlineDer findes efterhånden en del Danske film på streamingtjenesterne der er i den seneste tid er åbnet i Danmark. Vil du se danske film finder du dem både som lejefilm og med adgang med et månedsabonnement.

YouBio og HeadWeb har det største udvalg af Danske film

YouBio har det største udvalg når det kommer til Danske film. Du kan få adgang til de danske film gennem deres abonnement der koster 99,- pr. måned eller leje en enkelt film. Der ligger ca. 100 danske film på YouBio.

Prisen for at leje en film hos YouBio ligger fra 29,- til 49,- hvilket må siges at være ret dyrt. Ved at leje filme får du dog adgang til over 500 Danske film online.

HeadWeb kan du leje over 400 danske film, deres priser er meget lavere end hos YouBio, hvilket gør HeadWeb til det oplagte valg når du vil se film på Dansk.

NetFlix’s udvalg af Danske film stiger stille og roligt, men indtil videre kun 100 Danske film og serier, hvilket ikke gør NetFlix til et godt valg hvis du primært er interesseret i at se film på Dansk.

Du kan låne / streame Danske film helt gratis fra bibliotekernes hjemmeside

På bibliotekernes side Filmstriben kan du også se Danske film, men her er udvalget igen endnu mindre. Der findes under 70 Danske spillefilm på Filmstriben, til gengæld er de så helt gratis at få adgang til.

Bemærk at ikke alle biblioteker der er tilmeldt på Filmstriben. Dette betyder at det ikke er sikkert du kan låne filmene i din kommune. Langt de fleste biblioteker er dog efterhånden tilmeldt på Filmstriben.

Hvilken streamingtjeneste er bedst hvis jeg vil se Danske film?

Det er helt klart HeadWeb der er det bedste valg hvis du vil se Danske film på nettet. Er du amerikanske serier er HBO et oplagt valg. Ønsker du det bedste udvalg af film generelt er Netflix det bedste valg.

 

Speak Your Mind

*