De bedste TV serier

TV serier - Breaking BadDer findes efterhånden utrolig mange TV serier at vælge imellem. I de senere år er alle de store producenter hoppet med på vognen og producerer nu serier med samme budgetter som film der vises i biografen.

Der er dog stadig langt mellem de virkelig gode serier og her kommer derfor en hurtig guide til nogle af mine personlige favorit serier. Disse er serier har været sendt i TV, men det er langt fra alle der har nået de mest populære danske TV kanaler.

Vil du i gang med at se en god serie er den bedste løsning at streame den online. I øjeblikket er HBO Nordic det bedste bud på det danske marked når det kommer til serier. Hos HBO får du nemlig adgang til alle deres serier (incl. de nyeste afsnit) for 79,- om måneden.

Du finder også en del serier hos NetFlix, men her finder du sjældent de nyeste sæsoner af TV serierne. En af mine absolut favorit serier Breaking Bad har dog alle sæsoner liggende hos NetFlix. NetFlix kan prøves gratis i en måned så har du tiden, kan du reelt nå at se alle sæsoner under at betale for det.

Breaking Bad

For at kunne brødføde sin familie, efter at være diagnosticeret med lungekræft, beslutter en kemilærer sammen med en tidligere elev at lave og sælge verdens reneste crystal meth. Fantastisk skuespil, genialt skrevet og udført. Starter du på denne TV serie kan du ganske enkelt lade være med at se næste afsnit. Hele serien kan streames hos NetFlix.

Game of Thrones

Syv noble familier kæmper om magten i det mytiske land Westeros. Dette er ikke de traditionelle fantasy serier, Game of Thrones har langt mere at byde på og er af nogle blevet beskrevet som Lord of The Rings for voksne. Intet er sort og hvid i denne TV serier hvor historien ofte tager helt uventede drejninger. Hele serien kan ses hos HBO Nordic.

Band of Brothers

Er du på nogen måde interesseret i anden verdenskrig er Band of Brothers ikke til at komme uden om. Personligt mener jeg dette er den bedste serie der er lavet omkring anden verdenskrig. Utrolig flot filmet og giver et realistisk syn på hvad soldaterne gennemgik og hvorfor de fortsatte med at kæmpe når alt virkede håbløst. Hele serien kan ses hos HBO Nordic.

The Walking Dead

Normalt er jeg ikke den store fan a zombie universet, men The Walking Dead har formået at gøre mig til en trofast følger af serien. Serien handler om politimanden Rick Grimes der leder en gruppe overlevende i en verden der er løbet over ende af zombier. Hvor langt ville du selv være villig til at gå for at sikre din egen og din familiens overlevelse? Hele serien kan ses hos HBO Nordic.

True Detective

Denne TV serie har jeg endnu ikke haft tiden til at gå i gang med, men den står helt klart øverst på min liste. Anmeldelserne er virkelig gode over hele linjen og jeg er ikke i tvivl om at den er god. Den handler om to detektiver der på jagt efter en serier morder i Lousiana. True Detective tegner til at blive lige så succesfuld som The Sopranos. Hele serien kan ses hos HBO Nordic.

Speak Your Mind

*