Filmudlejning Top 5

At leje og streame film online er i dag både nemmere, hurtigere og billigere  i forhold til at leje i forretningerne. Det eneste det kræver er at du opretter en konto hos en udbyder, finder den film du ønsker at se og efterfølgende betaler for at leje filmen. Du har nu adgang til filmen i typisk 48 timer, det hele kan gøres på 5 minutter og er derved langt nemmere end at skulle i hen butikken.

På listen herunder finder du de bedste steder at leje eller streame film og serier. Der dukker løbende nye tjenester op og disse ser LejFilmOnline selvfølgelig også nærmere på.Listen er ganske enkelt udarbejdet for at give dig et overblik over de bedste og billigste steder at streame og leje film online.

Filmtjeneste Samlet Rating Pris pr film/mnd. Antal Titler Se alt du vil Anmeldelse
99,- pr. mnd.
2500+ ViaPlay
3-49,- pr. film. 2500+ Film2Home
29-39,- pr film 4500+  – Headweb
79,- pr. mnd. 2500+ NetFlix
19-39,- pr. film 2000+ CDON
HBO Nordic 79,- pr. mnd. Alle serier HBO Nordic

 

Hvilken filmudlejningstjeneste er den bedste?

Dette kan være ganske svært at svare på hvilken udlejning / streaming tjeneste der er den bedste, da firmaerne har deres fokus vidt forskellige steder.

Vil du have det største udvalg hvor de nyeste titler indgår er HeadWeb det bedste valg. Det er dog billigere at leje dine film hos CDON.

Med NetFlix kan du for kun 79,- om måneden se så mange film og serier fra deres katalog som du ønsker. Her finder du dog ikke de nyeste titler, men til gengæld er der ikke en finger at sætte på brugervenligheden og prisen.

Er du vild med amerikanske serier er HBO Nordic det bedste valg, da du her kan se alle nye afsnit kun 24 timer premieren i U.S.A. HBO producer serier som Game of Thrones, The Sopranos, True Blood, Broadwalk Empire, The Walking Dead samt masser af andre virkelig gode serier. Steam så meget du vil hos HBO for kun 79,- om måneden.

Andre services tilbyder igen at du lejer en film i 24 timer for typisk 39,-. Dette kan hurtigt løbe op hvis du ser mange film, men uanset sparer du turen frem og tilbage til videobutikken.

Toplisten herover gør det lettere for dig at danne et overblik

I og med at der findes så mange forskellige typer af tjeneste når det kommer til at se film online vil listen her nemt give dig et overblik over hvad de enkelte tilbyder.

Det anbefales at læse anmeldelserne da du her får et bedre indblik i hvad de enkelte udbydere tilbyder dig som kunde.