Game of Thrones – Anmeldelse af HBO’s succes serie

Game of Thrones

Har du endnu ikke fået set Game of Thrones er det bare med at komme i gang. Game of Thrones er ganske enkelt en af de bedste fantasy serier der er blevet lavet. Glimrende karakterskuespil, en kompleks historie og utrolig flotte scener er kendetegnene for Game of Thrones.

Game of Thrones er ikke den typiske fantasyserie / film der er skrevet primært til yngre mænd. Der er langt mere bid i den og tekstforfatterne har klart skrevet til det mere voksne publikum. Et sustifikeret drama kan måske også være beskrivende for serier der rent dramaturgisk kan siges at ligge sig op af en serier som Sopranos og Mad Men.

Karaktererne i Game of Thrones driver historien frem på fornem vis

Der er rigtig mange karakterer i Game of Thrones, jeg vil derfor ikke beskrive dem her, men du kan være sikker på der er noget for enhver smag. Gennem de mange spændende karakterer bliver der behandlet masser af temaer. At udelukket fra magten pga. man er kvinde, dværg eller et uægte barn. Hvad er ens egen moralske overbevisning, kommer familien altid først? Hvad er ondskab og hvorfor opstår den?

Der findes ganske mange brutale scener i serien og ingen karaktererne kan føle sig sikre på deres skæbne. Indtil flere steder i serien må man lige synke en ekstra gang og skribenterne har endda fået indtil flere ramaskrig til at runge på internettet. Intet er sort og hvidt i Game of Thrones hvor alle har deres egen agenda.

Game of Thrones omhander kampen om magten og for familien

Game of Thrones finder sted Westeros og handler om de indbyrdes konflikter blandt de forskellige kongedømmer. Der er dog også en grum overhængende trussel mod alle kongedømmerne i Westeros. Serien har indtil nu formået at have en episk følelse, men der er i sandhed de mindre plot og historier der gør Game of Thrones så spændende at følge.

Som det kan ses er jeg meget begejstret for Game of Thrones. Serien formår at have det hele med og man er bare nødt til se det næste afsnit for at finde ud hvad der sker. Godt skuespil, en spændende historie og komplekse karakterer gør Game of Thrones til en af mine favorit serier.

Alle sæsoner af Game of Thrones kan ses hos HBO Nordic

Du kan se alle sæsoner og de nyeste afsnit af Game of Thrones hos HBO Nordic. Det koster kun 79,- pr. måned og der er ingen bindingsperiode. Ud over dette får du selvfølgelig også adgang til alle de andre gode serier som HBO har produceret.

Speak Your Mind

*