Om at leje film online

Hvis du er helt ny med hensyn til at leje film online finder du her svar nogle af de spørgsmål du måske sidder med.

Uanset hvor du vælger at leje film online er det dog nemt at finde ud af, selv for dem som ikke har det store kendskab til internettet.

Hvor meget kan jeg spare ved at leje film online?

Overordnet set ligger priserne på film lejet online lavere end dem du finder i videoudlejningsbutikkerne. Der er altså både penge at spare og samtidig slipper du for turen i butikken og løber aldrig ind i at den film du havde tænkt dig allerede er udlejet.

Der er også nogle tjenester hvor du for en fast månedlig pris får adgang til et vist antal film. Snart bliver der også mulighed for at få adgang til en tjenester som f.eks. Netflix hvor du for en fast månedlig pris kan se et ubegrænset antal film og serier.

Hvordan fungere det rent teknisk at leje film online?

Det varier fra udbyder til udbyder hvilke service de anvender. Hos nogle skal du hente et lille program som du installere på din egen computer. Hos andre logger du ganske enkelt ind via deres hjemmeside og får adgang til at leje film direkte gennem din Internet browser.

Fælles for dem alle er at det er nemt at sætte op. Så længe du har en hurtig og stabil forbindelse til Internettet fungere det hele upåklageligt. Hvordan den enkeltes udbyders service er skruet sammen kan du se under anmeldelserne.

Hvor hurtig skal min Internetforbindelse være for at kunne se film online?

Som minimum anbefales det at have en 2 Mbit til streaming af film online. Er din forbindelse langsommere end dette kan du risikere at filmen går i stå fra tid til anden.

Er det sikkert at betale for at leje film online?

Ja, alle de udlejnings services du finder her på siden bruger sikre forbindelser. Dette betyder at alt data der sende mellem dig og dem bliver krypteret og derved ikke kan læses af andre.

Du kan altså trygt bruge dit kreditkort til nemt og hurtigt at leje en god film online.