The Walking Dead – En af HBO’s mest succesfulde serie

The Walkin Dead - HBO NordicFinder du på nogen måde horror og drama interessant kan The Walking Dead på det varmeste anbefales. Serien er ganske enkelt en af de bedste og mest spændende serier når det kommer til zombier og post-apokalyptiske scenarier.

Seriens omdrejningspunkt er sheriffen Rick Grimes der vågner af en koma og finder hele verdenen domineret af kødædende zombier. Han finder så efterfølgende sin familie og gør alt hvad der er i hans magt for at sikre deres overlevelse, men intet er helligt når hele samfundssystemet er brudt sammen.

Dette lyder som udgangspunkt måske ikke specielt originalt, men seriens omdrejningspunkt er karakterernes kamp for overlevelse og det er her der bliver rigtig interessant.

Kampen for overlevelse og for at bevare sig selv som menneske

The Walking Dead - HBO  Alle bliver sat på prøve for hvor langt er de villige til at går for at overleve. Kan ekstreme situationer gøre ellers fredelige mennesker ondskabsfulde og er det muligt at gøre det rigtige når hele verden er i kaos?

Seriens fokus er på de mindre grupper af mennesker der hver især prøver at overleve. Dette leder til en masser spidsfindige situationer hvor de fleste kæmper for deres egen personlige agenda. Men i bund og grund kæmper alle for det samme – ganske enkelt at overleve den post-apokalyptiske verden der er domineret af zombier.

The Walking Dead er spændende, dragende og ikke mindst glimrende underholdning

The Walking Dead - HBOThe Walking Dead befinder sig på min personlige top 3 over mine favorit serier. Dette skyldes i høj grad at serien er intelligent skrevet. De fleste valg der bliver truffet for overlevelse giver rent faktisk mening, hvilket ellers hører til sjældenhederne når det kommer til zombie film og serier.

Ud over dette er skuespillet rigtig godt og dialogen indeholder ofte ting til eftertanke. Der bliver selvfølgelig også nedlagt masser af zombier og til tider ses ganske omfattende actionscener. Det er dog karakterernes indbyrdes kamp og kampen for at forblive et ordentligt menneske i kaoset der er series bærende element.

Jeg kan ikke andet end at give The Walking Dead fem ud af fem stjerne. Jeg glæder mig allerede til næste sæson hvor der helt sikkert vil overraske endnu engang. Du kan finde de to første sæsoner af The Walking Dead på HBO Nordic.

HBO Nordic koster 79,- om måneden til den pris får du adgang til alle de serier som HBO selv har produceret. The Walking Dead er dog  produceret af AMC og du finder derfor ikke de nyeste sæsoner hos HBO.

Comments

  1. Hej er også kommet season 4 af the walking dead på HBO Nordic

    • Hej igen er the walking dead season 4 kommet på HBO Nordic

    • I øjeblikket er det desværre kun de første 2 sæsoner af The Walking Dead der ligger hos HBO. Jeg har nu opdateret artiklen til således at der ikke står at alle sæsoner kan ses hos HBO.

      Sæson 3 kan ses på den amerikanske version af NetFlix – Sæson 4 er dog endnu ikke kommet på.

Speak Your Mind

*