Anmeldelse af Film2Home – Leje af film online

Film2home - Lej Film OnlineFilm2Home er kendt for deres fysiske butikker i Norge og Sverige. I Danmark er kendskabet forholdsvis begrænset, men dette ændre ikke på at Film2Home også tilbyder en god streaming-service til danske kunder.

Film2Home har været på markedet i mange år, men er på ingen måde slået igennem som NetFlix er herhjemme. Dette skyldes både begrænset markdesføring samtidig med at der har tidligere været problemer med steaming af film der ikke forløb flydenede.

Personligt har jeg aldrig oplevet problemer med at steame film fra deres service og filmene står klart og streames som de skal. Der er iøvrigt ingen bindingperiode hos Film2Home, så uanset er det en service der er nem og billig at teste.

Hvad er fordelen ved at bruge Film2Home?

Der hvor Film2Home adskiller sig fra f.eks. NetFlix er at de har langt flere nye film på deres platform. Dette betyder så også at du hos Film2Home betaler for at leje en enkelt film og ikke har et fast månedligt abonnent.

Dette er tiltalende for alle der bare ønsker at se en god film en fra tid til anden. Samtidig kommer der løbende helt nye film på plakaten hvilket sker forholdsvis sjældent hos en service som NetFlix.

Hvor stort er udvalget hos Film2Home?

Det ligger omkring 2500 titler hos Film2Home. Hertil skal så medregnes at der ofte kommer nye præmier film på plakaten. Vil du gerne se nogle af de film der netop er udkommet til lejemarkedet er Film2Home et af de bedste bud på markedet i øjeblikket.

De nyere film er helt klart styrken hos Film2Home, men samtidig er det også muligt at finde gode ældre film på deres hjemmeside. Det er i øvrigt let at finde filmene i og med de er opdelt i kategorier og efter pris direkte fra forsiden.

Hvor meget koster det at leje en film?

Film2Home har nogle priser der er til at forholde sig til. At leje en film koster mellem 3 kr. og 49 kr., så der er noget for enhver pengepung. Samtidig modtager tilmeldte brugere fra tid til anden tilbud via mail hvor der er ganske pæne besparelser at hente. Du får adgang til at streame de film du lejer  i 48 timer.

Fordele ved Film2Home

  • Du betaler kun for de film du ønsker at se
  • Der tilbydes løbende helt nye film
  • Ingen bindingsperiode

Ulemper ved Film2Home

  • Der findes ingen serier hos Film2Home
  • Deres support kunne være hurtigere til at svare ved evt. problemer
  • Enkelte kunder oplever problemer med at streame

Prøv Film2Home og se om det er noget for dig. Det er nemt og hurtigt at oprette en konto og servicen er derfor værd at tage et kig på for alle som elsker film.

Speak Your Mind

*