Anmeldelse af LoveFilm.dk – Lej film online

LoveFilm er ved at blive en af de mest populære filmudlejningstjenester herhjemme. De er også ganske store i udlandet og med god grund. De har et unikt koncept og deres filmudvalg er stort og varieret. LoveFilm er ganske enkelt en af de bedste muligheder når det kommer til at leje film.

Hvad gør LoveFilm.dk unik?

Med LoveFilm lejer du dine film online og får dem leveret portofrit og direkte til din postkasse. Det første du gør er at tilmelde dig på LoveFilm.dk.

Efter du har tilmeldt dig laver du en ønskeliste med de film du gerne vil leje. LoveFilm sørger så for at de film du har sat øverst på listen sendes til dig først. Når du har modtaget filmene kan du beholde dem så længe du ønsker.

Ved at bruge de vedlagt svarkuverter kan du sende filmene retur. Så snart LoveFilm har modtaget filmene sender de dig automatisk de næste film på din ønskeliste. Nemt at gennemskue, hurtigt og ikke mindst billigt.

LoveFilm tilbyder og en række film der kan streames direkte fra deres hjemmeside. Udvalget er dog begrænset til omring 500. Der tilføjes løbende film til streaming tjenesten, men at de fleste film skal sendes er ikke det store problem, da deres levering af film i postkassen fungere så godt.

Hvor stort er udvalget hos LoveFilm.dk?

LoveFilm har et udvalg på over 13.000 titler så der er noget for enhver smag. Dette er det absolut største udbud af film på det danske marked. Hurtigt efter at nye film er frigivet til leje er de at finde på hjemmesiden. Samtidig er alle film inddelt efter genere så du hjemme i ro og mag kan finde lige præcis de film du ønsker.

Som en ekstra bonus kan du også leje spil hos LoveFilm. Der findes samlet omkring 300 spil og de leveres på samme måde som filmene.

Hvor meget koster det at leje film hos LoveFilm.dk?

LoveFilm har fire forskellig abonnentstyper. Priserne starter ved 49,- for den mindste pakke og går op til 159,- for den største. Den mindste pakke giver dig lov til at have 2 film hjemme ad gangen mens den største pakke ud over dette giver dig mulighed for både at leje film, spil og at streame et ubegrænset antal film.

Lovefilm er klart en anbefaling værdig

Alt i alt er LoveFilm en glimrende tjeneste for alle os der elsker film. Levering af de bestilte film fungere upåklageligt og med deres fire abonnentstyper har de dækket de flestes filmbehov rigtig godt.

I og med at LoveFilm tilbyder dig en 14 dages gratis prøveperiode er der intet til hinder for at prøve deres service. I løbet af én dag kan du have din første film i postkassen helt gratis og du kan til hver en tid afmelde dig igen.

Speak Your Mind

*